Om Dealhub

Dealhub er et privat projekt skabt ud fra ønsket om at gøre det nemmere at dele sin "deal" med andre såvel som at få adgang til andre spændende investeringsmuligheder der er i markedet.

Igennem min rolle som Business Angel modtager jeg dagligt investeringsmuligheder, og selvom der er mange gode cases må jeg ofte takke nej, simpelthen fordi casen af den ene eller anden grund ikke passer til min investeringsprofil.

Jeg har altid manglet at kunne henvise til et værktøj, en platform, som kunne hjælpe iværksætteren videre. Derfor blev Dealhub sat i verden i slutningen af 2018, med misionen om at gøre det nemmere at få sin case ud til et bredt netværk, således at både iværksættere og investorer har en bedre mulighed for at komme i kontakt med hinanden og deltage i dealflowet fra andre.

Det er min forhåbning at du vil få glæde af platformen - og hvis du har forslag til forbedringer, hører jeg meget gerne fra dig!

- Magnus Kjøller, Business Angel

Kom i kontakt

Den daglige drift af Dealhub bliver varetaget af mig selv og et par andre personer fra mit team. Hvis du ønsker at sende os en besked, kan du anvende kontaktformularen forneden:Statistik

85

aktive annoncer

849

brugere

1022

sendte beskeder

1262

bruger logins